В Енергодарі відкрились Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное

Спорт | 11:57, 9.10.2016
 Поделиться

Поделиться в

Наприкінці тижня на водно-спортивній базі ЗАЕС відбулося урочисте відкриття XXV Всеукраїнських змагань “Кубок Запорізької АЕС” з веслування на байдарках та каное, присвячених 20-річчю ДП НАЕК “Енергоатом”.

З початком змагань спортсменів привітав міський голова Павло Музика, представники ВП “Запорізька АЕС”, а також головний суддя змагань, суддя Національної категорії Тамара Бондаренко.
img_8923

Цьогоріч кубок Запорізької АЕС зібрав 19 команд (більше 250 спортсменів) із 9 областей України та Києва. В ювілейних змаганнях беруть участь майстри та кандидати у майстри спорту, переможці та призери Чемпіонатів та Кубків України, а також призери Чемпіонатів миру та Європи.

Змагання проходять у місті з 1992 року. За ці роки тренери і наставники виховали справжніх веслярів, за спиною яких не одна перемога на обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях — Дмитро Кряж, Дмитро Пивоваров, Олег Колот, Ангеліна Родалова, Анастасія Тимошенко, Артем Рожков.

У вересні Денис Давидов та Людмила Бабак у складі збірної України взяли участь у Чемпіонаті миру з веслування на байдарках та каное у Брандебурзі (Німеччина) та стали бронзовими призерами.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: