Депутати від опозиції звітували перед енергодарцями

Политика | 21:12, 24.11.2016
 Поделиться

Поделиться в

Депутати від чотирьох партій «Сильна Украіна», БПП «Солідарність», «Нова політика» та «Батьківщина» звітували перед громадою за рік роботи. Також свій звіт додала позафракційний депутат Оксана Папалуца.

Депутати обгрунтували, чому не відвідували сесіі: вони не хотіли виконувати роль «статистів» і сліпо виконувати вказівки мера. Народні обранці заявили, що завдяки їх протидії вдалося уникнути численних розкрадань бюджетних коштів.

Депутат Анатолій Анохин запропонував накласти мораторій на підвищення тарифів, бо ціну за комунальні послуги вважає завищеною ще з 2008 року.

Недивлячись на те, що розпорядження про конфіденційну інформацію на ПКВ було відмінене, але дані про комунальне підприємство лишаються закритими: співробітники ПКВ написали розписки про нерозголошення інформаціі, що стосується підприємства.

Саме тому, доки влада не надасть депутатам вичерпні відповіді про витрати з бюджету, голосувати на сесіях опозиціонери не будуть.

На питання жителів, чому депутати так спокійно реагують на зловживання влади, народні обранці відповіли, що займаються пошуком доказів і невдовзі представлять правоохоронцям повний «набір» зловживань мера і його команди.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: